top of page
  • Writer's pictureS&S Baking solutions

Steam Bakers wint Supplier Pitch Day Food Service bij Shell

Updated: Nov 11, 2023

Persbericht


Shell heeft op 20 april een Supplier Pitch dag georganiseerd op zoek naar nieuwe leveranciers met innovatieve producten of services die het aanbod in en rond de shops kunnen vernieuwen.

Ondanks een grote opkomst van verschillende leveranciers met een verscheidenheid van pitches heeft Shell Steam Bakers geselecteerd tot de winnaar.


Tijdens de pitch dagen heeft Steam Bakers de innovatieve technologie achter gestoomde bakkerij producten op een toegankelijke manier gepresenteerd. Met een steamed cake donut wordt er ingespeeld op de technologie en het verduurzamen van de bakkerij industrie. Een belangrijke strategische pijler voor de Food Service categorie.Stoombakken heeft veel voordelen. De textuur van de producten is lekker zacht en fluffy. Kleuren blijven beter behouden en toevoegingen zoals fruit blijven verser.


Je hebt geen korstvorming en verbruining (geen Mailllard), geen bakverlies en kortere baktijden. Dus dat werkt energie en kosten besparend!De kaneel variant is goed in de smaak gevallen bij de Shell jury en heeft doen beslissen om dit artikel tijdens de Shell thema dagen in het assortiment op te nemen.


Vanaf week 40 is de“CLOUD CAKE kaneel donut” verkrijgbaar bij alle Shell Cafe Stations in Nederland voor €1 bij een kop koffie of €2,25 in de losse verkoop.S&S Baking Solutions


Het team van S&S Baking Solutions kan u helpen bij het verkennen, testen en industrieel opschalen van de integratie van stoom in uw bakkerijprocessen.


Wilt u meer weten? Mail naar info@ssbakingsolutions.com of kijk op www.ssbakingsolutions.com voor meer informatie.
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page